Ръководството на Арсенал потвърди, че продължават разговорите с футболистите относно

...
Ръководството на Арсенал потвърди, че продължават разговорите с футболистите относно
Коментари Харесай

В Арсенал все още не могат да постигнат договорка с футболистите

Ръководството на Арсенал удостовери, че не престават диалозите с футболистите по отношение на намаляването на възнагражденията им и по какъв начин те могат да „ поддържат клуба си по подобаващ метод “ по време на пандемията.

Играчите попаднаха под напън да одобряват съкращения на заплатите си или да ги отсрочат по време на прекъсването на шампионата, макар че Асоциацията на професионалните футболисти не се съгласи с понижаване с 30%, което предложи Висшата лига.

В изказване, което бе оповестено през днешния ден, Арсенал удостовери, че клубът остава в „ продуктивни “ полемики със своите играчи по този въпрос.

„ През последните 10 дни бяхме в полемики с футболистите по отношение на евентуалните финансови провокации, които предстоят, и по какъв начин ги планираме сега. Това са продуктивни и непрекъснати диалози за това по какъв начин нашите играчи могат да поддържат клуба си по подобаващ метод. Не сме и няма да вършим мнения по този въпрос, до момента в който тези частни полемики не приключат “, гласеше известието на лондончани.

◆ Players
◆ Fans
◆ Community

The latest update from your club
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР