Ръководството на АЕЦ Козлодуй“ оттегля иска за 500 000 лв.

...
Ръководството на АЕЦ Козлодуй“ оттегля иска за 500 000 лв.
Коментари Харесай

АЕЦ „Козлодуй“ оттегля иска срещу медицинската сестра Наталия Станчева

Ръководството на АЕЦ „ Козлодуй “ отдръпва желае за 500 000 лева против здравната сестра Наталия Станчева и майка ѝ Йордана Кулинска за корист с правото на достъп до социална информация, оповестиха от централата.

Припомняме, че от АЕЦ към този момент обявиха, че , а актуалното ще проучва и ще вземе такова решение, с което да резервира репутацията на сдружението и положителните практики по отношение на достъпа до информация.

„ След като се срещна с всички условия към случая, изпълнителният шеф на „ АЕЦ Козлодуй ” ЕАД Валентин Николов, след разискване с принципала на сдружението БЕХ ЕАД и с министъра на енергетиката Румен Радев, взе решение искът да бъде отдръпнат заради прекалено високия размер на претенцията “, се споделя в прессъобщението от централата.

„ Държим да подчертаем, че всички действия в АЕЦ „ Козлодуй ”, в това число законово изискваното здравно наблюдаване и здравно обезпечаване, се правят при прецизно съблюдаване на настоящата в страната нормативна уредба “, допълват още от там.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР