Ръководни кадри в системата за сигурност за излезли в неплатен

...
Ръководни кадри в системата за сигурност за излезли в неплатен
Коментари Харесай

Заради служебното правителство шефовете на службите са в отпуск

Ръководни фрагменти в системата за сигурност за излезли в неплатен отпуск до септември, откакто е било назначено служебното държавно управление, съобщи пред Би Ти Ви служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Той акцентира, че  излезлите в отпуск са „ прекомерно доста на брой “.

„ Знаете ли какъв брой доста се разболяха, когато встъпи в служба служебният кабинет. Знаете ли, че службите за сигурност у нас са излезли в неплатена отпуска до месец септември. Пита се в задачата: Кой им е разрешил да получат този отпуск? (…) Регионалният шеф на Пловдив, всички управителни длъжностни лица в системата за сигурност у нас сега са в неплатен отпуск. А кой им е разрешил, в случай, че те са на директно послушание на министър –председателя? Не на този, на предходния. Оставям на вашите фенове да си отговорят сами. Държавата сега е без управления на службите ни за сигурност. Тези служби са се самообезглавили “, разгласи Рашков.

Рашков бе безапелационен, че чистка няма. Има промяна на фрагменти. И ще има такива смени на фрагменти. Всичките фрагменти са наследени от предходното държавно управление. 

Българският гласоподавател желае смяна и ще я получи. Тази смяна не може да се случи без промяна и на ръководители във ведомства. Смяната на заместник-министри е нормална политическа процедура, разясни Рашков. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР