Ръководителят на Световната здравна организация Тедрос Гебрейесус каза, че ваксината

...
Ръководителят на Световната здравна организация Тедрос Гебрейесус каза, че ваксината
Коментари Харесай

СЗО: Ваксината няма да сложи край на пандемията

Ръководителят на Световната здравна организация Тедрос Гебрейесус сподели, че имунизацията сама по себе си няма да спре пандемията на ковид. Предупреждението му е отправено на фона на непрекъснатите антирекорди, които се регистрират в редица страни по света.

“Ваксината ще добави другите принадлежности, които имаме, само че няма да ги замени”, сподели Гебрейесус. „ Ваксината сама по себе си няма да постави завършек на пандемията “, счита шефът на СЗО. Първоначално доставките на имунизацията ще бъдат лимитирани. Здравните служащи, възрастните хора и други рискови популации ще бъдат предпочитани за имунизации.

" Наблюдението ще би трябвало да продължи, хората към момента ще би трябвало да бъдат тествани, изолирани и обгрижвани, контактите към момента ще би трябвало да бъдат проследявани ", сподели Гебрейесус. По последни данни на университета " Джонс Хопкинс " инфектираните в международен мащаб от началото на пандемията са 55 милиона. Най-много инфектирани има в Съединените щати, Индия, Бразилия, Франция и Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР