Ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев, директорът на ГДБОП г-н

...
Ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев, директорът на ГДБОП г-н
Коментари Харесай

Изплуваха СНИМКИ от една от бърлогите на садистичната банда на Квиц! ГДБОП изнесе нови ужасяващите подробности за извращенията

Ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев, шефът на ГДБОП господин Ивайло Спиридонов и представителят на основния прокурор госпожа Румяна Арнаудова изнесоха повече информация за хода на следствието против жестоката тайфа на Цветомир Ценов – Квиц, за разбиването на която заяви първо БЛИЦ.

Брутални извращения, грабежи, опиати, лихварство, палежи, закани с ликвидиране - това са единствено част от ужасяващите детайлности за проведената незаконна група, ръководена от Квиц, която беше разрушена през вчерашния ден при огромна акция в Козлодуйско. Тези и още детайлности изплуваха нескрито.

Припомняме, че незаконната група, занимаваща се с рекет, палежи, лихварство, опиати, изтезания и изнасилвания на търговци от Врачанския край, беше разрушена в Козлодуй при огромна акция на ГДБОП и Специализираната прокуратура, а задържаният Квиц - страшилището на Северозапада, заставял жертвите си да се изнасилват с бутилки и колбаси във фургон на ужасите .

В интервенцията са взели участие 120 чиновници от ГДБОП, жандармерията и Бюрото за отбрана на очевидци към основна прокуратура. Задържани са 9 индивида, всички от Козлодуй и близките села. До момента по случая са разпитани повече от 25 очевидци, 12 от които пред арбитър от профилирания съд, заяви Иван Гешев. По време на акцията са осъществени над 30 претърсвания, открити и конфискувани са 2 револвера, марихуана, амфетамини, 20 000 евро, 10 000 лв. палки, тръби и други предмети, част от които са употребявани за полови извращения.

Седем са арестуваните лица с мярка за неотклонение от 72 часа, един от тях се е опитал да избяга, само че е бил хванат. Две лица към момента се търсят. Предстои на следващия ден да бъде поискана непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража.

Престъпната група е работила на територията на Козлодуй и близките села, като има данни и за взаимоотношения с други проведени незаконни групи. Уникалното при нея е, че нарушителите са били разграничени по „ ресори “, като всеки е отговарял за избрана незаконна активност.

Румяна Арнаудова акцентира значимата роля на Бюрото за отбрана на очевидците, което подкрепя събирането на свидетелски показания и дейната работа с потърпевшите жертви. До този миг няма очевидци, поискали статут на предпазени, прецизира bulnews.bg.

Акцията ще продължи и в други градове на Северозапада и България.

Междувременно от Прокуратурата сподели фотоси от акцията. На тях се вижда по какъв начин бандата се е била въоръжила с куп оръжия, подправени пари и наркотични субстанции.











ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР