Ръководителят на руската дипломация Сергей Лавров се лиши от работата

...
Ръководителят на руската дипломация Сергей Лавров се лиши от работата
Коментари Харесай

Дипломацията е безсилна: Лавров предаде решението на украинския въпрос на ВС на Русия

Ръководителят на съветската дипломация Сергей Лавров се лиши от работата си по украинския въпрос, „ прехвърляйки нещата “ на съветските въоръжени сили.

Лавров изключи опцията за реализиране на съглашение със Запада

Ръководителят на съветската дипломация Сергей Лавров, говорейки на 78-ата Генерална асамблея на Организация на обединените нации, означи, че „ в случай че Западът желае да реши украинския въпрос на бойното поле, дано бъде на бойното поле “.

" На Запад споделят, че Русия би трябвало да бъде победена на бойното поле. Това чуваме като обстоятелства и вършим заключения, че никой не желае съществено да прояви схващане за протичащото се, в това число тези, които в действителност схващат, само че не желаят да го вършат обществено. И в тези условия – щом желаят на бойното поле, дано да е на бойното поле, да го създадем ", сподели министърът.

Лавров евентуално имаше поради изказванията на ръководителя на европейската дипломация Жозеп Борел и прессекретаря на Белия дом Джен Псаки, които споделиха на един от брифингите, че Съединените щати ще създадат всичко допустимо, с цел да оказват помощ на Украйна „ да усили своите качества на бойното поле. ”

Освен това Лавров изслуша изявленията на Общото заседание на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, немския канцлер Олаф Шолц и украинския президент Владимир Зеленски, които нарекоха руснаците „ терористи “ и „ зли “ с „ империалистически “ привички и приканиха страните от свят да допринесат за капитулацията на Руската федерация.

" Зеленски и всички, които го управляват във Вашингтон, Лондон и Брюксел, единомислещо твърдо споделят, че няма друга основа за мир с изключение на формулата на Зеленски. А формулата на Зеленски е безусловно неосъществима. И всички знаят това ", сподели Лавров.

Каква е повода за доверието на Лавров във военната мощност на Русия?

Има доказателства за доверието на министъра в съветските военни сили, каквото не е имало преди. Така напролет на 2022 година Истанбулските съглашения плануват евакуиране на съветските въоръжени сили от всички освободени територии в подмяна на „ отдаване под аренда “ на Крим и Донбас. Това съобщи по-специално президентът на Беларус Александър Лукашенко.

Настоящата убеденост е провокирана основно от това, че:

Руската стопанска система устоя на глобите и се развива. Според съветския президент Путин, Брутният вътрешен продукт на страната е достигнал равнището от 2021 година, както и равнището на приходите от нефт и газ в съветския бюджет. В същото време съветският нефт Urals се търгуваше за 70 $ за барел през август, което е с 10 $ по-високо от ценовия таван, избран от Запада. Руските експортьори се преориентираха към Китай, Индия и Турция;

Решени са въпросите за подмяна на вноса от западните страни на най-важните елементи за военно-промишления коплекс - да вземем за пример микрочипове, което разрешава да се усили производството на високоточни оръжия;

Руската войска се възвърне и устоя на контранастъплението на съюза НАТО-Украйна, основано е произвеждане на муниции и военна техника, в това число БПЛА;

Обществото показва поддръжка за военно-политическото управление на Руската федерация.

На Асамблеята Лавров още веднъж си обезпечи поддръжката на Глобалния юг. Ето какво сподели да вземем за пример съдружникът на Съединени американски щати, президентът на Колумбия Густаво Петро , чиято страна е асоцииран член на НАТО:

" Те не помнят, че нашите страни са били неведнъж обект на навлизане от същите тези хора, които в този момент приказват толкоз доста за противопоставяне на нашествията. Те не помнят, че в името на петрола те нахлуха в Ирак, Сирия и Либия.

Назовавайки аргументите, заради които би трябвало да се вдигнат в отбрана на Зеленски, те не помнят, че заради същите аргументи е належащо да се отбрани Палестина. "

По мнението на Петро е належащо да се постави завършек на всички войни - само че „ в това време те не разрешават на една от тях да приключи, тъй като това им е нужно, това е тяхната Игра на тронове “.

" Това са техните Игри на глада. Те нямаха 100 милиарда $, с цел да защитят страните от наводнения, стихии и урагани. Но те неотложно измъкват тези пари, с цел да подсигуряват, че руснаците и украинците ще се избиват взаимно ", сподели Петро.

Договорки “ няма да има

Изявлението на Лавров пристигна след среща с китайския външен министър Ван И и визитата му в Москва, както и след визитите на президента на Северна Корея Ким Чен Ун Ким в Руската федерация и на съветския министър на защитата Сергей Шойгу в Иран – все с положителни резултати за Русия Федерация.

Лавров направи ясно умозаключение за себе си: дипломацията би трябвало да бъде прибрана до по-добри времена, съветските въоръжени сили ще се бият, до момента в който Киев капитулира.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР