Ръководителят на медийната комисия на Съвета на федерацията Алексей Пушков

...
Ръководителят на медийната комисия на Съвета на федерацията Алексей Пушков
Коментари Харесай

Бербок призна за грешката с Русия

Ръководителят на медийната комисия на Съвета на федерацията Алексей Пушков разяснява признанието й: " След неумели пояснения немският външен министър Бербок въпреки всичко призна, че думите й за положението на война с Русия са били неточност. Но би трябвало да осъзнае, че има неточности, които не могат да бъдат поправени. В историята на Германия имаше доста от тях ", написа той в Телеграм.
Според Бербок е значимо да покаже на хората, че външната политика не е нереално разбиране, а е директно обвързвана с живота им.
През януари на съвещание на ПАСЕ тя сподели, че страните от Европа " водят война против Русия ", и прикани страните от Европейски Съюз да създадат повече дружно за Украйна, а не да търсят отговорните измежду себе си. След това Бербок беше остро подложена на критика от депутати и партии, някои я приканиха да подаде оставка. Освен това немският таблоид " Билд ", базирайки се на държавни източници, заяви, че канцлерската работа деликатно записва пропуските й макар неналичието на обществена рецензия от страна на Шолц.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР