Ръководителят на Гражданска защита и заместник-министър Никос Хардалиас обяви удължаването

...
Ръководителят на Гражданска защита и заместник-министър Никос Хардалиас обяви удължаването
Коментари Харесай

Гърция удължава мерките до 18 януари заради К-19

Ръководителят на Гражданска отбрана и заместник-министър Никос Хардалиас разгласи удължаването на съществуващото блокиране в Гърция за още една седмица, излиза наяве от Българска национална телевизия.

Ограниченията, които трябваше да приключат на 11 януари, ще бъдат в действие до 6:00 ч. в понеделник, 18 януари 2021 година

Гръцките здравни управляващи оповестиха 445 нови случая на ковид за последния 24-часов интервал и 36 смъртни случая. От началото на пандемията при започване на 2020 година има 144 738 доказани инфекции и 5263 смъртни случая. В отделенията за интензивно лекуване има 353 пациенти на вентилатори, до момента в който 954 са напуснали реанимацията.

Въпреки релативно ниският брой инфекции, държавното управление се тормози от честотата на заразяванията и въздействието, което ще има отварянето на детските градини и началните учебни заведения.

Броят на хората, нуждаещи се от интензивно лекуване към момента се смята за огромен, като се има поради, че страната е в 66-и ден на блокиране.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР