Ръководителят на фонд, предоставящ обезщетения на жертвите на сексуалните престъпления

...
Ръководителят на фонд, предоставящ обезщетения на жертвите на сексуалните престъпления
Коментари Харесай

Присъдиха 125 млн. долара обезщетения за жертви на сексуалните престъпления на Епстийн

Ръководителят на фонд, предоставящ компенсации на жертвите на половите закононарушения на Джефри Ъпстийн, заяви, че процедурата за култивиране на исковете е завършила и на към 150 правоимащи ищци са присъдени близо 125 милиона $, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Още по тематиката
" Фондът за обезщетяване на жертвите на Ъпстийн " заяви, че 92 % от имащите право податели на молби са приели предложенията на фонда за отплата и са получили над 121 млн. $.

Фондът получил общо към 225 молби, над два пъти повече от предстоящите 100. Исковете на към 75 ищци са били отклонени, само че те към момента могат да предявят искания към имуществото на Ъпстийн.

Джордана Фелдман, началник на фонда, съобщи, че " всеки просител има опция да бъде изслушан в безвредна среда, с цел да показа своите интимни, персонални и неведнъж мъчителни разкази за това, което е претърпял и по какъв начин то го е засегнало ".

Фелдман заяви за заплащанията ден преди да се навърши втората годишнина от гибелта на Ъпстийн. Финансистът се самоуби на 10 август 2019 година на 66-годишна възраст в килията си в пандиза в Манхатън, до момента в който очакваше делото си по обвинявания в полов трафик. Два дни по-рано той подписа наследството си.

Някои заплащания се забавиха поради правосъдни разногласия сред изпълнителите на наследството на Ъпстийн за имуществото му, което едно време възлизаше на 634 млн. $, и основния прокурор на Американските Вирджински острови Денийс Ричардс, където Ъпстийн притежаваше два острова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР