Ръководителят на БСП София Калоян Паргов се появи под ръка

...
Ръководителят на БСП София Калоян Паргов се появи под ръка
Коментари Харесай

Под ръка с руския посланик БСП-София отбеляза паметта на жертвите от Холокоста

Ръководителят на Българска социалистическа партия София Калоян Паргов се появи на разположение с посланика на Русия в България Елеонора Митрофанова в деня за удостояване на паметта на жертвите от Холокоста. 

Паргов и членове на столичната организация на Българска социалистическа партия са решили да отбележат 27 януари с полагане на цветя пред паметника на Съветската войска в София. Международният възпоменателен ден на Холокоста съответствува с датата, на която съветските войски освобождават останалите живи пленници в концентрационния лагер Аушвиц през 1945 г. 

" Холокостът е невиждан освен поради броя на починалите евреи и безкрайната свирепост в лагерите на гибелта, само че и тъй като това е геноцидът, който с мащаба си остави бездънен белег върху лицето на Европа ", споделя Паргов.

Той афишира още, че се " прекланя пред подвига на антифашистите в цяла Европа, на съветския и другите нации в състава на Съветския съюз, които дружно със съдружниците отвоюваха успеха над хитлеристка Германия и сложиха завършек на Холокоста ".

Общата демонстрация с съветския дипломат идва ден откакто Народното събрание дебатира с часове във връзка напрежението сред Русия и Украйна, както и за ограниченията, които българската войска ще предприеме за укрепване на защитата си при положение на ескалация на спора. 

За последно Елеонора Митрофанова участва на церемонията по встъпване в служба на Румен Радев и Илияна Йотова на 22 януари в София. 

 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР