Бритни Спиърс официално уреди делото си за попечителство с баща

...
Бритни Спиърс официално уреди делото си за попечителство с баща
Коментари Харесай

Бритни Спиърс ще плати милиони на баща си, за да сложи край на делото за попечителство

Бритни Спиърс публично уреди делото си за настойничество с татко си Джейми Спиърс. Това обаче ѝ е коства милиони долари.

42-годишната Бритни Спиърс реализира в съда в Лос Анджелис многомилионно съглашение за изплащането на правосъдните такси и други разноски на 71-годишния си татко. Подробности за сделката не бяха разкрити обществено, само че съгласно таблоидното издание TMZ сумата е в размер на 2 млн. $, които бащата Джейми ще получи.

Това се случва повече от две години откогато завърши настойничеството, което даваше на бащата на певицата надзор върху живота ѝ. Джейми апелира, като изиска певицата да заплати правосъдните му разходи, произлизащи от делото.

През 2008 година татко ѝ пое попечителството над звездата, откакто тя претърпя душевен срив заради персонални и професионални проблеми. Спиърс беше освободена от съглашението в средата на ноември 2021 година след дълга правосъдна борба. Тя твърдеше, че настойникът ѝ е злоупотребил със своята власт и се е отнасял зле с нея през този интервал.

Той обаче отхвърля това пред съда и споделя, че постоянно е управлявал активите и живота на щерка си в нейн интерес.

С постигнатото съглашение правосъдната сага към попечителството на Спиърс публично завършва.

Поп изпълнителката разяснява публични завършек на правосъдната сага с обява в профила си в Instagram в неделя. От нея обаче излиза наяве, че тя не е удовлетворена от стеклите се условия и твърди, че не е получила " правдивост ".

" Семейството ми ме нарани!!! Нямаше правдивост и евентуално в никакъв случай няма да има!!! Хората, които седяха и не направиха безусловно нищо, когато направиха това в продължение на четири месеца, са без проблеми!!! ", написа 42-годишната певица.

Малко по-късно постът ѝ в профила ѝ беше заличен. В него поп звездата разкрива, че към момента не беседва с татко си Джейми и майка си Лин Спиърс - и заобикаля да ги среща онлайн.

Бритни неведнъж е упреквала фамилията си в непозволени дейности по време на траялото 13 години настойничество.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР