Ракетата е продължение на ръката на тенисиста. Той свиква с

...
Ракетата е продължение на ръката на тенисиста. Той свиква с
Коментари Харесай

Григор прави революция в тенис ракетите

Ракетата е продължение на ръката на тенисиста. Той привиква с нея от напълно дребен, а след края на кариерата си мъчно я оставя. Григор Димитров обаче няма никаква концепция скоро да захвърля своята, тъй че удобството и дизайна, който дава отговор на неговата същина, са от голямо значение за българина.

Нещо повече! Гришо е индивидът, който водещата марка в спортната екипировка " Уилсън " избра, с цел да даде начало на гражданска война. До в този момент тенисистите избираха главното си оръжие на корта всред няколко към този момент подготвени модела и дизайна. Димитров ще е първият, който ще има особено направена за него и от него ракета.

От " Уилсън " предоставиха опция на българина да избере цветовата гама, както и цялостния дизайн. Той се спря на черно и оранжево в милитъри жанр.

" Много съм разчувствуван, тъй като никой не е правил това до в този момент. Всеки желае да бъде част от историята! За мен това е една сбъдната фантазия - да можеш да изразиш всички неща в главата си и да направиш един шедьовър. Това съм аз! Харесвам изчистения жанр, само че би трябвало и да мога да показвам себе си посредством тази ракета ", описа той.

Димитров ще може да тества новата си облага още довечера, когато дружно с Хуан Мартин дел Потро ще започва в шампионата на двойки в Монреал. Очаква се срещата на двамата с Майкъл Винъс и Райън Харисън да стартира в 21:30 ч.

В сингъл пък Димитров ще се изправи против Миша Зверев във втория кръг на шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР