РАК Въпреки че имате репутацията на човек, който предпочита тишината

...
РАК Въпреки че имате репутацията на човек, който предпочита тишината
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 06-10 ДЕКЕМВРИ

РАК

Въпреки че имате репутацията на човек, който избира тишината пред шума, вие също сте и човек, който не има вяра безусловно в огромни брачни тържества. Разбира се, желаете прелестната бяла рокля, само че не се нуждаете от сватбено празненство, с цел да имате такава, изключително в случай че сте булката. Предпочитате да извършите нещата тихо; концепцията да има камера, която да следи всяка ваша стъпка не е по усета ви. Не желаете да бъдете следени и нямате потребност от демонстрации. Само от обич.
Тези ЗОДИИ постоянно се обвързват пъклен мъчно
ТЕЛЕЦ Телците са упорити и доста държат на своето. Отстъпчивостта не им е присъща, а това постоянно е предизвикателство даже за най-търпел...

Ако ви следва да се ожените, има огромен късмет индивидът, за който сте сгодени, да желае същите неща като вас - сватбено празненство, толкоз малко, че се състои единствено от двама души: вие и вашият сътрудник. Само концепцията да се измъкнете без нечий взор, преценка или искане прави двамата извънредно щастливи. Никога не сте харесвали цялата сватбена процедура, а вие се обичате толкоз доста с сегашния си сътрудник, че доста елементарно това може да се уреди, щом имате най-важното - вас двамата.

ДЕВА

Никога не сте следвали нормата, Дева, и когато става дума за сватба, последното нещо на тази земя, което желаете, е огромна женитба, на която са всички от фамилията на всеки, с цел да преценяват хубостта ви като младоженка. Но въобще няма да ви е проблем да убедите колегата си да избяга, защото те към този момент са влюбени във вас, каквито сте и са подготвени на всичко поради вас. 
3-те зодии, които сменят най-вече сътрудници
В живота има два вида хора - такива, които намират половинката си от раз и такива, които минават през огромно търсене и доста сътрудници,...

Може инцидентно да попаднете на коментар, оставен под нечия обява и в случай че погледнете ще видите, че това е ТОЙ – този човек, този специфичен човек, за който мислите по през целия ден. Може да желаете да се ощипете, като че ли са фантом появил се от нищото. Само името им ще провокира любознанието ви и има огромен късмет да се свържете с тях и даже да се разпали освен това от това.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР