Рафаел Надал и Мария Франсиска Перейо - Хиска сключиха брак

...
Рафаел Надал и Мария Франсиска Перейо - Хиска сключиха брак
Коментари Харесай

Надал и Хиска си казаха да в сватба от приказките

Рафаел Надал и Мария Франсиска Перейо - Хиска подписаха брак на остров Майорка, като събитието бе маркирано с грандиозно празненство, на което участваха най-близките хора на Матадора. Тъй като и двамата не обичат да споделят с медиите за персоналния си живот, едно от разпоредбите на празненството бе всички присъстващи да се разделят с мобилните си телефони, влизайки в „ La Fortaleza “. Според медиите в Испания всеки от гостите е получил следното известие в поканата си:

„ Напомняме ви, че желаеме да се насладите на сватбата ни при прецизна поверителност. Когато пристигнете, ще откриете шкафче, в което можете да оставите телефоните си. Благодарим доста: Мария Франсиска и Рафаел. “

Въпреки това обаче медиите и любопитните почитатели бяха заобиколили имението и бързо в обществените мрежи се появиха редица фотоси на гостите.

Носителят на 19 трофеи от Големия шлем събра на сватбата „ каймака “ на испанския тенис за последните години, като измежду сътрудниците му, които го почетоха бяха Давид Ферер, Фелисиано Лопес, Марк Лопес, Жауме Мунар и, несъмнено, треньорът му Карлос Моя. Роджър Федерер обаче не бе измежду гостите.

За момента по този начин и не бе оповестена фотография на двамата младоженци, като единственият техен кадър от сватбата още веднъж бе дело на папараци.

За облеклото на Хиска дава отговор известната дизайнерка Роса Клара.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР