Радвам се, че участвам в този форум. Извинявам се, че

...
Радвам се, че участвам в този форум. Извинявам се, че
Коментари Харесай

Пийт Яспър: Вие сте хора, които виждат решения

Радвам се, че вземам участие в този конгрес. Извинявам се, че не приказвам български. Така стартира своята реч Пийт Яспър, вицепрезидент на Европа Ностра, на форума на Стандарт.

Чудесно е да ви видя още веднъж, за мен е чест, че сте тук през днешния ден, само че и поради дълготрайната отдаденост към културното завещание. Слушах ви, не видях хора, които споделят, че има проблеми. Аз видях хора, които споделят, че виждат решения.
-->
Европа Ностра е неправителствена организация, съществуваща от 60 година, има 300 дъщерни организации в Европа. " Културно завещание ". играе огромна рола в запазване на старините в България. 

Радваме се, че през днешния ден има сътрудници от Гърция тук. Тяхнатна организация съществува повече от 50 година,х бранител на природата и културата в Гърция. Миналата година стартирахме хъб за културно завещание дружно с управата на Атина. Атинският хъб покрива задачите Бълкани. 

Говорим за Европа на културата и наследството, която трансферира граници и политика. 

Европа Ностра ще разсъждава по какъв начин може да свърже опазването на културното завещание с климата. Време е да действаме, а не да чакаме повече, сподели Пийт Яспър и предложения Мария Габриел на конференцията. 

С европейската история, която имате, би трябвало да поемете самодейността. Време е да покажем извънредно огромното завещание на Балканите. Идея след концепция, стъпка след стъпка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР