Радина Кърджилова подготвя серия от упражнения за бедра, дупе и

...
Радина Кърджилова подготвя серия от упражнения за бедра, дупе и
Коментари Харесай

Радина Кърджилова вае тяло във видеонаръчник за майки

Радина Кърджилова приготвя серия от извършения за бедра, дупе и ръце в къс видеонаръчник. Актрисата се разписа като влогър още преди година, като от този момент от време на време се включва с клипчета, отдадени на всекидневието й.

Този път тя ще сложи в акцент тренировките си във фитнеса, като самата тя признава, че неотдавна е почнала да се грижи по-активно за тялото си.

"Въпреки че с бутането на количката съм станала безспорна машина, вървя по 7-8 километра дневно, считам, че 2-3 тренировки на седмица биха ми се отразили добре ", изяснява нежната половинка на Деян Донков, като насочва и питане към последователките си в Инстаграм: Как поддържатe положителната си фигура след раждането?

Междувременно звездата на Народния спектакъл опроверга следващите клюки, че се е разделила с бащата на детето си. „ Правим ремонт в хола и кухнята и по тази причина ни се постанова да живеем в дребна любовна квартира в София. Чувстваме се добре, доста сме щастливи “, безапелационна е Радина. Пред почитателите си тя показа и фрагменти от вековното дърво, пред което си поискала да забременее с дребния Христо. „ Няколко месеца по-късно ми се случи “, споделя в едно от последните си видеа тя, преди да откри на улицата и малко момичешко биберонче.

"Може би е знак от ориста... " загатна Кърджилова. Дали обаче с Донков възнамеряват скорошно включване от щъркела по този начин и не излиза наяве. Двамата нееднократно са споделяли желанието си да усилят фамилията си с още един член, и то – дъщеричка. "Момиченце желаеме. Радина години наред питаше "Кога ще си имаме бебе? ". Тя е по-млада от мен, нетърпелива за нещата, аз й споделям - умерено, то си идва времето ", показа Донков малко след раждането на 2-годишния Христо.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР