Радев откъде знае как се строят магистрали, като никога не

...
Радев откъде знае как се строят магистрали, като никога не
Коментари Харесай

Борисов: Радев откъде знае как се строят магистрали, като никога не е строил

" Радев от кое място знае по какъв начин се строят автомагистрали, като в никакъв случай не са строили други, с изключение на нас? "

Така отговори във Варна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на обвиняването на президента. По-рано денем Румен Радев съобщи, че както са строили автомагистралите, по този начин ще изградят и 7-и блок на АЕЦ „ Козлодуй ” – на мрачно.

Нужно е да се направи обособена компания, която да обслужва този развой, само че планът е в Българския енергиен холдинг (БЕХ) и е „ на ярко “, уточни Борисов. Той добави, че сумата от 500 милиона лв. е дребна за осъществяването на плана, като нужните средства за построяването на мощността, ще бъде милиард и половина.

Парламентът е взел решение за 7-и и 8-и реактор на АЕЦ „ Козлодуй “, а посредством този план България ще продължи да бъде на нуклеарната карта на Европа, сподели довечера във Варна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

" Приветствам това, което е направило през днешния ден държавното управление ", сподели той. 

За насроченото извънредно съвещание на Народното събрание Борисов разяснява, че срокът за отхвърлянето на ветото, наложено от президента върху Закона за енергетиката, изтича и депутатите би трябвало да го спазят. Той посочи, че не вижда проблем да бъде отхвърлено ветото върху закон, който ГЕРБ са дали своят вот дружно с „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) и Движение за права и свободи.

Този закон е значим за заплащанията по Плана за възобновяване и резистентност, само че не по-малко значимо е, че в него ясно и тъкмо е посочено, че след обнародването му, „ Лукойл “ ще стартира да заплаща стотинките, за които приказваме от една година, добави Борисов.

Той бе безапелационен, че това е изцяло допустимо и по тази причина е издействана дерогацията.

За посещението на премиера Николай Денков във Виена Борисов разяснява, че и той, и външният министър Мария Габриел са създали всичко належащо по тематиката.

" В законодателна посока също бе свършена доста работа, Министерство на вътрешните работи през последните месеци заработиха много по-добре в битката с незаконната миграция ", уточни Борисов.

Той добави, че всички страни в Европейския съюз имат своите проблеми и най-често, с цел да ги решат, употребяват външнополитически събития.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР