Радев няма как да не знае, а и може да

...
Радев няма как да не знае, а и може да
Коментари Харесай

Карадайъ обвини Рашков в нарушаване на човешки права

Радев няма по какъв начин да не знае, а и може да взе участие в напътствията към Рашков, който безусловно умишлено погазва конституционни права на български жители, ограничавайки ги, в това число и да могат да гласоподават, с органите на реда.

Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, откакто партията му се записва в ЦИК за предстоящите президентски и парламентарни избори.

" От друга страна, Рашков нарушава и човешки права, има задоволително обстоятелства. Следене, оскърбление, събличане на хора, обиски по домове. Това е партиеен уред против общински членове на Движение за права и свободи, членове на локални препоръки на Движение за права и свободи, членове и ръководители на младежката ни организация, претенденти за народни представители от изборите през юли, кметове на общини ", добави той.

Карадайъ добави, че другата седмица има посещаване в Брюксел, където ще съобщи сигнали за полицейски произвол през юли 2020 година

" Към Радев и Рашков се обръщам, че с най-мракобесните комунистически способи не е честно, не е почтено да печелиш избори и да се отнасяш към своите политически съперници ", сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР