“Радев може спокойно да се нарече българоубиец, заяви Бойко Борисов

...
“Радев може спокойно да се нарече българоубиец, заяви Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов: Радев може да се нарече българоубиец |

“Радев може умерено да се назова българоубиец ”, съобщи Бойко Борисов в следващо фейсбук видео онлайн от Перущица.

Според него няма въведени ефикасни ограничения. Той добави, че е трябвало да се вкара локдаун по-рано, а не “да се хващат за ръце, когато сме се хванали за главите ”. (, целящ стимулирането на имунизацията. Той обаче приключи без журналистически въпроси, само че пък с улавяне за ръце.)

Пред постройката на общината той разкритикува " Радев и неговата тайфа ", поради които над 400 души в последните два дни починаха (Според данните на Единния информативен портал, умрелите за. - бел. ред.)

Лидерът на ГЕРБ разяснява, че " надменността и измамничеството Радев и неговата тайфа са минали в суматоха и смут ". Той съобщи, че се намираме в обстановка, в която към този момент няма друго избавление за българите, с изключение на Божията протекция.

“Нямаме кревати, няма лекарства, няма проект. Закриха Националния действен щаб, изчегъртаха проф. Кантарджиев(…) проф. Балтов го смъкнаха от интервенция (…) и той изчегъртан. ”

Борисов съобщи, че на плещите на Кацаров и Радев ще тежи гибелта на всички умряли, тъй като те са изпуснали обстановката.

Решението на ГЕРБ

Борисов се самопредложи като решение на проблемите, свързани с коронакризата. Той съобщи, че в случай че можеше “за две седмици ще им оправи бакиите ”, а след това ще си се върне в Банкя.

На въпрос какви са съответните ограничения за справяне с пандемията в този момент, водачът на ГЕРБ отговори по този начин:

" Незабавна оставка на Кацаров и Радев. "

Цената на газа

Бойко Борисов разяснява и вчерашната вест за понижаването на цената на газа. Вчера общественият министър Гълъб Донев заяви, че.

Според Борисов обаче държавното управление “излъга безсрамно ”, тъй като в началото са планували огромно нарастване, а след това, с цел да има “положителна вест ”, оповестили и за понижение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР