Радан Кънев е номиниран за лидер на ДСБ от тъмносинята

...
Радан Кънев е номиниран за лидер на ДСБ от тъмносинята
Коментари Харесай

Гъз, ти си моето знаме! Изхвърлят генерал Атанасов като шеф на ДСБ, завръща се Радан Кънев

Радан Кънев е номиниран за водач на ДСБ от тъмносинята организация в Бургас, научи Lupa.bg от десни деятели.


В момента текат периодите за номинации за нов ръководител на тъмносинята партия.

На Национално заседание, организацията би трябвало да избере нов водач и управление, откакто ген. Атанас Атанасов подаде оставка след неприятните резултати на организацията на последните парламентарни избори.

Призиви остарелият водач още веднъж да се върне отпред на ДСБ започнаха незабавно след изборите. Мнозина тъмносини считат, че единствено Кънев може да изправи партията на крайници.

„Браво на Бургас, Радан е индивидът!“, написа преди минути тъмносиният Юрий Балчев за Кънев, прочул се с репликата „Гъз, ти си моето знаме“.

Партията „ Демократи за мощна България“, която е част от обединението „Демократична България“ ще избира нов ръководител след месец. Това ще стане на национално заседание на партията, което ще се организира на 12 февруари в НДК.

Съобщението за това е оповестено в „Държавен вестник“ от ръководителя в оставка Атанас Атанасов. Събранието ще е в състав от 600 делегати. В дневния ред с изключение на общоприетите отчет на ръководителя и политическа полемика е заложен и избор на Национално управление, и на Национален вътрешнопартиен арбитраж.

Атанасов подаде оставката си след слабите резултати на изборите. На изборите на 11 юли Демократична България събра 12.64% от гласовете за парламент, а през ноември резултатът падна до 6.37%.Оставка подаде и водачът на Демократична България Христо Иванов. Националната конференция на ДаБг е в събота, когато той ще бъде избран отново, защото е единственият номиниран.


Клубовете в ДСБ не престават да събират номинации на ръководител. От думите на Атанасов след изборите се разбра, че той се кандидатира още веднъж за поста. Д

ругият прочут до в този момент кандидат е дългогодишният ръководител на партията за софийския регион „Лозенец“ Елена Спасова. Тя разгласи на 2 декември във Facebook профила си, че ще се кандидатира за поста. „Знам по какъв начин би трябвало да наподобява тази партия и знам по какъв начин би трябвало да се ръководи. Не, не желая да съм народен представител. Знам какво не би трябвало и кое би трябвало. Знам, че е жалко да нямаш храброст да свикаш заседание и да, аз ще го привиквам редовно“, написа Спасова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР