Работници от Врачанско в заводите в Ботевград се чудят как

...
Работници от Врачанско в заводите в Ботевград се чудят как
Коментари Харесай

Снежен капан във Врачанско. Жители притеснени: Кой нормален ще пусне автобусите? Пързалка е

Работници от Врачанско в заводите в Ботевград се чудят по какъв начин ще стигнат и ще се приберат от там. За това алармира чиновник на едно от тамошните предприятия. Човекът изяви сериозното си терзание поради обстановката, в която се намира региона от към този момент повече от 24 часа, предава BulNews.
По негови думи в неделя хората, които са били втора и нощна промяна в заводите в Ботевград, не са ходили на работа, само че от през днешния ден всичко е постарому.
„ Сега времето поомекна и рейсовете ще могат да ни закарат тази вечер до Ботевград. Притеснявам се обаче по какъв начин ще се приберем на следващия ден сутринта, защото през нощта температурите ще паднат още и всичко още веднъж ще замръзне “, показа пред наш кореспондент мъжът.
Единственият път до заводите е през Паволче и Челопек, който е в безобразно положение. Освен, че е посипан с дупки, има и доста завои, което е сериозна причина за пътни произшествия, изключително в комплицираната метеорологична обстановка, в която се намираме в този момент.
Припомняме, че тази заран, пътуващи за първа промяна служащи бяха блокирани часове наред на моста в Паволче. Над 10 рейса с по към 50 души останаха в снежен капан, поради образувалия се лед по асфалта.
„ И водачите се тормозят да пътуват в същото време. Никой естествен човек не желае да спусне рейс с 50 индивида по тази ледена пързалка. Единствената опция, която е имаме, е да пътуваме до Ботевград с персоналните си коли през Крета. Пътят оттова обаче е доста разрушен, а и придвижвайки се по този начин, сметките ни няма да излязат “, разяснява още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР