Работната ви седмица е била напрегната, динамична и изпълнена с

...
Работната ви седмица е била напрегната, динамична и изпълнена с
Коментари Харесай

От любов към себе си: един уютен следобед за тялото и сетивата

Работната ви седмица е била напрегната, динамична и изпълнена с хиляди задания около срещи, графици и фамилни отговорности, само че и уикендът не предвещава успокоение. Е, идват малко почивни дни, в които може би ще съумеете да намерите малко време за себе си и егоистично да се усамотите с ритаулите си за хубост и релакс. Още повече, че е зима, на открито е студено, а домашният уют е като топла прегръдка, в която да се приютите. Не е нужно да търсите някой SPA център, с цел да се откъснете от света. Можете да си извършите ваш личен, в който няколко часа да се обърнете към себе си и обичаните си дребни удоволствия, за които все не ви доближава време. Освен да изключите телефона си и да излезете от обществените мрежи, какво още ще ви е належащо, за извършите този следобяд съвършен.

Ароматна свещ

Поглезете сетивата с успокояващи нотки на ванилия, канела или лавандула, като запалите онази свещ, която си купихте преди няколко месеца, само че по този начин и не сте съумели да усетите въздействието й. В студените дни и вечери от време на време няма нищо по-стоплящо сърцето от светлината и аромата на свещите.



Музика

Ако не обичате цялостната тишина, си пуснете селекция от обичани песни. Нещо нежно, отпускащо и chill out, нещо джаз, соул или блус. Аз бих си пуснала посления албум на Angus and Julia Stone или Lana Del Rey.

Любим чай

Венага бих си сипала чаша алено вино, само че тялото ми сигурно би се зарадвало повече на чаша топъл и благоуханен чай. Аз неотдавна преоткрих ройбос с ванилия, който освен ме върна към следобедния чай, само че се трансформира в онази приятност, с която постоянно бих заменила виното. А моите другари знаят какъв познавач съм.

Дълга вана

Подгответе банята си за дълго мечтаната вана и не пестете сили да създадете цялостна атмосфера за едно възстановяващо преживяване. Тя елементарно може да се трансформира във вашия домакински SPA център, който да посещавате без ограничаване. За нея сигурно ще ви трябват ароматни соли, а аз към този момент открих няколко страхотни оферти в.



Маска за лице

Докато се наслаждавате на миговете във ваната, може да поглезите лицето си с маска. Нещо, което сигурно постоянно пропускате в ежедневеието си. А кожата ви има потребност от тази подхранваща и тонизираща грижа. Харесвам маските за еднократна приложимост на, които са направени както за цялото лице, по този начин и за обособени и по-фини зони от него като околоочния силует и устните. Сега ще ги откриете и в красиви комплекти.



Книгата

Вероятно към този момент сте натрупали няколко нови или остарели заглавия на нощното ви шкафче, за които вечер рядко ви остава време, а постоянно и сили. В тези релаксиращи мигове обаче е време да грабнете някоя от тях, която да ви води към далечни места, красиви любовни истории или ще ви припомнят, че по-често би трябвало да намирате време за себе си.



С поддръжката на

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР