Работна група в парламента изработва обръщенията към държавите от Европейския

...
Работна група в парламента изработва обръщенията към държавите от Европейския
Коментари Харесай

Антон Кисе и доц. Даниел Бенатов: Хората в Украйна са спокойни

" Работна група в Народното събрание създава обръщенията към страните от Европейския съюз и към Съединени американски щати. Готова е и резолюция, която ще бъде призната, в която ще бъде заложена твърда позиция. След решението на Руската федерация Минските съглашения губят актуалността си ". 

Това сподели пред БНР Антон Кисе, украински политик от български генезис, народен представител във Върховната Рада на Украйна. 

По думите му  хората в Украйна не се тревожат, а президентът не вижда опасност

" Никой не може да отговори 100% дали войната е избегната. В Украйна няма суматоха. Проблемът е в стопанската система.  От интернационалната общественост чакаме по-глобални наказания ". 
С коментар по тематиката в предаването " 12+3 " се включи и доцент Даниел Бенатов, който живее в Киев. Той описа, че хората са спокойни, тъй като от 8 години към този момент има война

" За страдание, свикнахме, че всеки ден умират бойци в Донбас . Изявлението на съветския президент Владимир Путин не беше изненада за нас. Вече настъпи край за Минските спогодби и нашето държавно управление ще се движи по-лесно напред . Предполагам, че Путин ще направи търг със Запада. За страдание, тези конфликтни територии ще бъдат значима точка в този пазар. Това е спор на цивилизации и на пари ". 

 фотография: ЕПА/БГНЕС
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР