Работим по обединение на левите сили. На 1 май ще

...
Работим по обединение на левите сили. На 1 май ще
Коментари Харесай

Нинова кърши пръсти: Търсим съюзници, подновяваме поканата към Левицата! Върнете се в БСП

Работим по обединяване на левите сили. На 1 май ще поканим над 25 партии, над 20 цивилен сдружения и ще създадем полемика за съвременна лява политика. Надяваме се това да е началото на едно необятно, ляво обадинение. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Подновяваме поканата към „ Левицата “ още веднъж да се причисли към нас. Каним ги да се върнат в Българска социалистическа партия.
Ще бъде подписано и съглашение за явяването не идните избори.
„ Търсим съдружници и подаваме ръка, ще забележим на 1 май какво ще се случи, надяваме се да зарадваме хората с ляво мислене “, добави Нинова.
„ Взехме няколко значими решения. Шест правилото и 10 национални политики, които да отстояват нашите евродепутати “, добави тя.
Приети са критериите и правилата за установяване на претендентите за депутати ни за изключителните парламентарни избори.
Тя разкри и какви хора ще влезнат в листите за парламентарните избори и у нас. Лидерката на Българска социалистическа партия не даде съответни имена в този момент, само че съобщи, че ще се търсят хора с висок морал, полезности и леви убеждения. Повече изясненост към лицата в листите ще бъде дадена на 27 април, когато партията ще има Национален съвет.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР