Работилницата на Дядо Коледа беше открита в Благоевград. Възпитатели от

...
Работилницата на Дядо Коледа беше открита в Благоевград. Възпитатели от
Коментари Харесай

Педагози помагат на деца да творят сувенири в коледна работилница

Работилницата на Дядо Коледа беше открита в Благоевград. Възпитатели от центъра за личностно и креативно развиване на децата се срещнаха с дребните служащи в постройката на градската художествена изложба, където до 21 декември, ще рисуват, творят и основават коледни магии. Изработването на коледни декорации и сувенири ще става от 09:00 до 17:00 часа, а всичко направено ще бъде позиционирано на площад " Македония " в края на седмицата.
Децата ще работят под грижите на педагози, които ще развият гениите им и ще им демонстрират разнообразни техники за направа на сувенирите. Освен това, те ще могат да научат забавни неща за коледните празници и обичаи.
През последните два дни от Работилницата на Дядо Коледа децата ще вземат присъединяване в печеното на самун и изработката му. Представители от Православен информативен център на Неврокопска света митрополия ще покажат на малчуганите по какъв начин се създават рождествени хлебчета и фигурки от тесто. Малките ще чуят притчи за раждането на Христос, до момента в който хляба се пече.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР