Работейки в родилен дом, често се натъквах на абсолютно невероятни

...
Работейки в родилен дом, често се натъквах на абсолютно невероятни
Коментари Харесай

История от родилното: невероятното зачеване

Работейки в родилен дом, постоянно се натъквах на безусловно невероятни истории и тази е тъкмо такава. Колкото и да обяснявате научно за зачеването и раждането на човек, делът на мистичното към момента участва в тези процеси. ⠀

Когато към момента бях резидентен доктор и, както нормално, прекарвах времето си на дежурство в незабавното поделение, откъсвайки се от една бременна жена и преминавайки към друга, започнах да вземам анамнеза от новопристигнала родилка.

Освен нужната информация, която трябваше да бъде дадена, дамата сподели, че преди година даже не е предполагала, че в миналото ще влезе в родилен дом.

В продължение на съвсем 20 години, тя и брачният партньор й несполучливо се опитвали да си създадат дете (въпреки че съгласно резултатите от прегледите и двамата били безусловно здрави), само че те изоставили тази концепция, без да прибягват до други способи на зачеването като ин витро процедурите да вземем за пример.

Когато станало ясно, че няма да имат лично дете, те решили да си вземат бебе от сиропиталището. С намерено сърце били подготвени да дадат цялата си обич на дребния човек, който един ден да стане огромен, интелигентен и мощен – гордостта на своите родители.

Изглежда, че в дома на нашата героиня е настъпила цялостна естетика, само че природата решила да я възнагради за това положително дело – осиновяването на дете. След доста къс интервал от време, откакто фамилията почнало да отглежда сина си, дамата забременява.

И след 9 месеца, седнала пред мен, безусловно щастлива, тя ми споделя: „ Сега и аз ще имам щерка. “ Честно казано, не можах да сдържа сълзите си, бях толкоз трогната от тази прелестна история. ⠀

Знаех за такива истории и преди, и по-късно, само че да чуя това персонално и даже сега, когато една жена щеше да роди доста скоро, е особено чувство.

В същото време в дамата се усещаше известно успокоение. Трябва да се помни, че мечтаното, рано или късно, сигурно ще ви застигне. В края на краищата, дълго чаканият посетител постоянно идва, когато не го търсите с очи през прозореца.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР