Работещият в търговията с петрол в Женева Ивел Йорданов, когото

...
Работещият в търговията с петрол в Женева Ивел Йорданов, когото
Коментари Харесай

Армани и Ирина Шейх с Ивел Йорданов в Милано

Работещият в търговията с нефт в Женева Ивел Йорданов, който българската аудитория познава като топмодел, се върна, въпреки и за малко, в промишлеността на стила.

Но този път не като участник в дефиле, а от другата страна – като фен.
Той беше ВИП посетител на ревюто висша мода на Джорджо Армани. В края му домакинът се снима с гостите си от първия ред, измежду които беше и търновецът, поканен особено за шоуто.

Двамата се срещнаха персонално, а пред нас Ивел описа, че в диалога им той е поздравил за фантастичната сбирка италианския милиардер.



Не по-малко вълнуваща е била срещата и запознанството на болярина със международния топмодел Ирина Шейх.

Двамата са се срещнали в Хотел Армани в сърцето на Милано, където са провели и техния диалог, до момента в който хапвали.
„ Тя е в действителност толкоз привлекателна жена, че е мъчно да отлепиш взор от нея. В края на обяда си направихме обща фотография ”, описа Ивел от мястото на събитието.

Сред останалите предложения за дефилета на Йорданов е златния пропуск за галата на Долче и Габана, които също събират каймака на международния шоубизнес. Понеже му се наложило да промени програмата си обаче, той направил занимателен жест: „ В последна сметка дадох поканата си на едно момче на улицата,което доста се зарадва ”.



 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР