Работещите в резиденцията на британския премиер Борис Джонсън си организирали

...
Работещите в резиденцията на британския премиер Борис Джонсън си организирали
Коментари Харесай

Нов скандал с Борис Джонсън! Какво се е случвало всеки петък?

Работещите в резиденцията на английския министър председател Борис Джонсън си организирали по време на локдауните събирания, наричани " петъци за вино ". Самият министър-председател постоянно е ставал очевидец на сбирките и е насърчавал чиновниците " да изпускат парата ", написа вестник " Мирър ", представен от Ройтерс.

Британският ежедневник отбелязва, че чиновниците на резиденцията на премиера си били купили огромен ледник за питиета за службата, който те пълнели, като за задачата някой от тях отивал с куфар до локалния супермаркет, с цел да купи бутилки. Джонсън участвал на дребна част от сбирките в интервал, когато събирането на хора на закрито във Англия бе неразрешено като част от ограниченията против разпространяването на ковид.

Новите разкрития пристигнаха на фона на воденото следствие за поредност неуместни празненства на " Даунинг стрийт " 10, за които министър-председателят се извини тази седмица.

Според социологическо изследване опозиционната Лейбъристка партия е натрупала преднина от 10 % пред консерваторите на Джонсън.

На английския министър председател може да не му се наложи да се изправи пред гласоподавателите до идващите постоянни парламентарни избори през 2024 година Чуват се обаче отзиви, че ръководещата Консервативна партия би трябвало да се опита да го в профил по-рано, в случай че реши, че той е станал нездравословен за нея. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР