Р аздадени са неправомерно милиони левове на определени дружества.Това обяви

...
Р аздадени са неправомерно милиони левове на определени дружества.Това обяви
Коментари Харесай

Андрей Кузманов: Милиони левове са раздадени неправомерно

Р аздадени са непозволено милиони левове на избрани сдружения.

Това разгласи пред спортният министър Андрей Кузманов.

"Българският състезателен тотализатор работи и няма да спре да работи. След излизането на листата "Магнитски " беше обикновено да погледнем с кой и какви компании работи министерството. И установихме, че ТОТО-то работи с "Декарт " - компания на Васил Божков ", съобщи Кузманов.

По думите му Спортният тотализатор ще продължи да изплаща облаги и прекратяването на активността му не стои на дневен ред.

"Текат инспекции непрестанно ", акцентира министър Кузманов. "Има подписани контракти с сдружения за към 11,5 милиона лв. към края на декември предходната година. При седем от тези контракти - титулярът е еднакъв. Оказа се, че съгласно подписан анекс към контракта, в който заплащанията би трябвало да бъдат поетапно - парите са преведени предплатено на 100 % ", съобщи той.

Кузманов беше безапелационен, че инспекциите ще продължат и не са подбудени от някакъв реваншизъм.

"Седейки на този пост - аз и екипът ми, сме длъжни да бъдем пред обществеността да сме открити, транспарантни и да се съблюдава законът ", акцентира спортният министър.

Още по тематиката вижте във видеото.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара С годините човек привиква да го боли това-онова. Мен, да вземем за пример, за едни ме боли това, а за други – това... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВ нея обвиняване се хвърля върху принц ЧарлзА поданици на четири села в Бургаско гласоподават на контрареферендумТова се случва на фона на засиленото напрежение сред Европейски Съюз и Александър Лукашенко " Има единодушие измежду главните партии, че приходите би трябвало да продължат да порастват ", разяснява водачът на КНСБВижте няколко идеиНякои от звездните бащи позволяват почитателите си до фамилния им животНяма известия за потърпевши хораПожарни коли и аероплан гасят пламъцитеЗащо всички са влюбени в негоПромяната стартира от нас и е наш дълг да я завършимХоливудските звезди бяха снимани в сантиментален моментРазрушени са домовеБитките за територии още веднъж ще са измежду най-важните задания за племената в приключенското риалити на NOVAПроливни дъждове и ветрове връхлетяха БарбадосЖегите обаче не въздействат добре на тялото ни, в случай че се подлагаме на тях прекомерно дългоПричината е усложнената епидемиологична конюнктура в тези държавиОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР