Путин ще използва ядрената карта като основно асо в доста

...
Путин ще използва ядрената карта като основно асо в доста
Коментари Харесай

Топ дипломат даде смразяваща прогноза за кабинет

" Путин ще употребява нуклеарната карта като главно асо в много рисковата си игра, само че няма да посегне към нуклеарното оръжие. Обяснението - използването дори и на непълен нуклеарен гърмеж, даже за въздържане на настъплението, ще нанесе оптимални вреди и върху съветското население. Битката към този момент се води в анексираните територии и в случай че Путин употребява един от двата си коза - повреда в някоя от превзетите атомни централи с теч на нуклеарно гориво и замърсяване на околната среда с радиация, от това ще пострадат и близкият Крим, и другите завладени територии с съветско население. "

Това сподели Милен Керемидчиев в изявление за Марица.
-->
" В кратковременен проект Европейски Съюз получава по-сериозни удари от Русия и понася много по-трудно диверсификацията на енергийните източници. За страдание, бяха проспани 12 години, в които Европа стана доста по-зависима от Русия, в сравнение с беше преди този момент. Така че сега Европа се пробва за пет-шест месеца да прекъсне взаимозависимост, градена десетилетия.При това го прави по не най-правилния метод. Поглеждайки към Азербайджан, в действителност Европейски Съюз трансферира зависимостта си от един диктаторски режим - този на Путин, на различен

Интерконекторът не  взема решение казуса с газа на 100 %. Трябват ни много повече доставки, които да могат да обезпечат зимния сезон. Това, което имаме сега, е единственият подписан дълготраен контракт. Всичко друго, при липса сега и на работещ парламент, ще докара до краткосрочни контракти, договорка по договорка, което няма да понижи цените.

На тези избори се сбъднаха най-големите страхове. Вотът сподели, че в случай че една от трите партии - ГЕРБ, Движение за права и свободи или " Възраждане ", не взе участие в предстоящ кабинет, той няма да бъде образуван. Т.е. тези три партии са незаобиколим фактор. При състояние че останалите партии афишират изрично, че няма да създадат коалиция с нито една от тези три обединения, опциите за сформиране на държавно управление понижават неимоверно. По-скоро, в случай че има държавно управление, то ще бъде коалиция на отвратените от нея, в сравнение с от искащите тя да се случи. ", добави Керемидчиев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР