Путин се страхува от всеки вид свобода. Ако руснаците бяха

...
Путин се страхува от всеки вид свобода. Ако руснаците бяха
Коментари Харесай

Руски писател разкри най-големия страх на Путин

" Путин се опасява от всеки тип независимост. Ако руснаците бяха свободни хора, от дълго време да са го прогонили. Срамувам се за моята татковина, ръководена от толкоз назадничави, нецивилизовани хора ", споделя писателят Вл. Каминер пред Факти.бг.

" До последно се надявах, че съветското общество няма да поддържа тази нападателна война. Но наподобява, че моите сънародници са изпаднали в заспалост. Не знам какво би трябвало да се случи, с цел да се разсънят още веднъж.

За благополучие в този момент в обществените медии има от ден на ден фрагменти от разнообразни съветски градове – Новосибирск, Москва, Петербург, на които се вижда по какъв начин макар всички опасности хората излизат на улицата, с цел да стачкуват против войната.

Според мен в това време много хора са наясно какво става в главата му, защото доста от това, което по-рано беше прикрито, в този момент става ясно. Той в действителност се стреми към международно владичество – това звучи смешно, като „ Войната на световете “. Срамувам се за моята татковина, в която една толкоз откъсната от действителността фикция е станала обект на международната политика.

Факт е, че Путин съставлява доста огромна заплаха за международния мир. Тази война, която води, с цел да реализира международно владичество, не е ориентирана против Украйна. В главата му Украйна въобще не съществува. Абсолютно сигурен съм, че тази война е против Европа и Америка, против западния свят.

Не желая да влизам в ролята на психотерапевт на Путин, само че неговата контузия е ясна. Навремето, като млад сътрудник на тайните служби, той не съумява да избави страната, за чиято сигурност дава отговор. И в този момент има вяра, че като всесилен деспот разполага със средства да поправи тази неточност от предишното. Путин е човек, водил много отегчителен и еднообразен живот.

Предполагам, че доста от неговите фантазии са се сбъднали едвам доста късно. Той постоянно е желал да играе хокей на лед, а едвам на 60 години стъпва на леда. Друга от фантазиите му е да промени предишното. Той живее в предишното. Западните политици не могат да се схванат с него, тъй като те мислят за бъдещето и за това какво ще се случи с измененията в климата след 80 години

Той се опасява от свободата на мненията, от всеки тип независимост. Ако руснаците бяха свободни, от дълго време да са го прогонили. При по-внимателно вглеждане се вижда какъв брой назадничави, нецивилизовани и неквалифицирани са Путин и неговите сътрудници, някогашните офицери от Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Истинска злополука е, че толкоз неквалифициран личен състав ръководи страната.

Но това е и последица от безразличието и недоверието. Моите сънародници руснаците прекомерно дълго възприемаха Кремъл иронично и споделяха: „ Тази политика не ни визира – все едно е кой седи в Кремъл. Това по този начин и по този начин няма да се отрази на живота ни. Дори някое зайче да стане президент, нищо няма да се промени. Ето им в този момент зайче.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР