Путин няма опции да подсили своята позиция. Дори когато използва

...
Путин няма опции да подсили своята позиция. Дори когато използва
Коментари Харесай

Липсата на ефект от заплахите на Кремъл прави режима на Путин все по-слаб

" Путин няма варианти да укрепи своята позиция. Дори когато употребява тактически нуклеарни оръжия ", разяснява някогашният министър на външните работи Арсен Аваков в Телеграм, представен от " Гордон "  

" Нека да разгледаме най-черния сюжет, когато внезапно в болната му глава се появи предпочитание да употребява тактически нуклеарни оръжия.

Да предположим, че това се случи – прибегне до нуклеарен удар, след което сяда и си мисли: Какво следва от това? Каква е тактиката? Тогава, когато заплашваш, вдигаш залозите, изпълняваш заканите си, а няма резултат, ти ставаш по-слаб.

От началото на експанзията Путин към този момент е сменил трима командващи военните дейности в Украйна. Един от командирите в един миг сподели: „ Ние не можем да има триумф на четири фронта по едно и също време. Нека да ги съкратим до два “. Сега изненадващо генералите се върнаха към концепцията да съветските войски да нападат от три страни – те споделят, че това ще отлече вниманието и сътвори комплициране измежду украинските сили. 

Но казусът е в това, че ВСУ към този момент са на границата с Беларус и в региона на Харков. Едва в този момент нашите позиции са по-силни. 

Липсата на резултат от заканите на Кремъл прави режима на Путин все по-слаб ", счита някогашният украински министър.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР