Путин е изразил готовност да преговаря с украинското ръководство. И

...
Путин е изразил готовност да преговаря с украинското ръководство. И
Коментари Харесай

Путин е готов на преговори с Украйна


Путин е изразил подготвеност да договаря с украинското управление. И Лавров приказва за подготвеност за договаряния - незабавно щом украинската войска се съобщи. Предполага се, че Москва възнамерява да смъкна украинското държавно управление.

съветският президент Владимир Путин показва подготвеност за диалози с Киев. Това излиза наяве от информация, оповестена от съветската организация РИА.
Редакцията предлага
В телефонен диалог с китайския държавен началник Си Дзинпин съветският президент е споделил, че е подготвен. Китайската държавна телевизия удостовери думите от въпросния диалог. Според РИА, Русия е подготвена да изпрати за договаряния с Украйна делегация в Минск.

И по думите на съветския външен министър Сергей Лавров, Русия е подготвена на договаряния - когато украинската войска се съобщи. " Готови сме когато и да е да стартираме договаряния - незабавно щом украинските военни елементи реагират на нашите условия и оставят оръжията ", сподели Лавров в петък. Руските бойци желали да освободят Украйна от " подтисничество ", добави той. От тези изявления може да се направи заключението, че Москва възнамерява да смъкна украинското държавно управление, разясняват немските медии.

***
Вижте и това видео от ранните часове на 25 февруари 2022:
Ден втори от войната: вижте по какъв начин осъмна Киев
***

Разгледайте и тази фотогалерия:

Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР