Пустеещ терен в Разград, украсен“ с няколко контейнера за смет,

...
Пустеещ терен в Разград, украсен“ с няколко контейнера за смет,
Коментари Харесай

Сюрприз! Кофи за бокбук се оказаха паметник на културата

Пустеещ терен в Разград, „ декориран “ с няколко контейнера за боклук, се оказа монумент на културата, разказан в Националния институт за недвижимото културно завещание (НИНКН). Това стана известно по време на последното съвещание на Общинския съвет в Разград, съобщи " Флагман ".

Там бе постъпила молба за подпомагане от новия притежател на парцела. Той го купил, с цел да си построи къща, само че с учудване схванал, че това няма да му бъде позволено от локалната общинска власт, тъй като мястото е с особена полезност за града и страната. То се намира в самия центъра на Разград.
-->
Заключено е от улиците „ Никола Икономов “ и „ Георги Раковски “, и от десетилетия е превърнато в незаконен паркинг. Сегашният му притежател е ръководителят на кооперацията в с. Бели Лом Бакир Шукри. „ Купих го, с цел да си построя къща в Разград. Но чак откакто към този момент станах пълновръстен притежател на терена, ми бе обявено, че той съставлява монумент на културата, въпреки че там няма безусловно нищо “, оплака се господин Шукри. Той е изискал помощ от кмета на Разград Денчо Бояджиев (в ляво от ръководителя на Общински съвет във видеоклипа), само че градоначалникът го е посъветвал да се обърне към НИНКН.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР