Пускането на движението по бул. Левски във Варна със сигурност

...
Пускането на движението по бул. Левски във Варна със сигурност
Коментари Харесай

След края на сагата Левски: Как вървят някои други ремонти във Варна?

Пускането на придвижването по бул. " Левски " във Варна сигурно донесе облекчение за хиляди водачи в морския град. Както обаче се знае, това надалеч не единствение пътен обект, по който се работи сега в морския град.

Сериозно е напреднала работата по бул. " Съборни ", означават наблюдаващи на инфраструктурните промени във Варна.



Затвореното компактно наподобява съвсем готово за асфалтиране, множеството от подземните трасета за промяна наподобява също са подготвени.



По-далеч от довеждане докрай е ул. " Г. Бенковски "  по която се работи в третия ѝ, заключителен стадий. Там за следващ път виждаме един от парадоксите на организацията на работа по варненските улици. Уж придвижването е лимитирано, само че всъщонст всеки може да влезе с кола през " строителната площадка ", пък докъдето стигне - стигне. 



Заедно с това отново не е помислено въобще за пешеходците - и двата тротоара са изровени в един и същи миг, без да се мисли, че можеше да се вършат един по един и по този начин да има от кое място да се минава. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР