PULSE FITNESS & SPA И PULSE GYM SHOP В ПОДКРЕПА

...
PULSE FITNESS & SPA И PULSE GYM SHOP В ПОДКРЕПА
Коментари Харесай

Pulse Gym Shop с подкрепа за младите надежди на българския бокс

PULSE FITNESS & SPA И PULSE GYM SHOP В ПОДКРЕПА НА МЛАДИТЕ НАДЕЖДИ В БОКСА НА КЛУБ “ЛОКОМОТИВ ” СОФИЯ
 

Спортът в България доста постоянно е бил мотив за изключителна горделивост. Неведнъж нашите спортисти са поставяли на колене съперниците си и са прославяли страната ни из целия свят. Българските спортисти демонстрират, че за триумфите им няма граници, има твърда воля и жадност за победи.

През последните години света беше изправен пред съществено икономическо предизвикателство, съвсем във всички сфери на активност. Въпреки това избрани компании не стопираха да подкрепят развиването на спорта.

Паскал Дойчев е притежател на Pulse Gym Shop и сериозен български бизнесмен със забележително бизнес портфолио. Той освен основава и развива една от най-успешните фитнес вериги в България -, само че и огромните хотелски комплекси Гранд Хотел Банско и Гранд Хотел Свети Влас, Emirates Residence, както и строителната компания Pulse Building Constructions.

Известен е като човек, който изрично застава с целия си бизнес боеприпас зад българския спорт, а залите от веригата Pulse Fitness & Spa не един път са били правилен сътрудник в подготовката на родни и задгранични спортисти.

И този път, той не изневери на себе си и насочи старания в поддръжка на българския бокс. От името на Pulse Gym Shop  бе направено огромно подаяние към боксов клуб “Локомотив ”, в чийто списък  се открояват едни от най-силните трофеи в бокса. Спортистите там упражняват под управлението на огромните Стойка Кръстева и Борислав Георгиев.

 

На публично посещаване в боксовата зала на столичния клуб, бяха доставени и аксесоари,изключително нужни за тренировките на децата. Дарението беше връчено персонално от Маркетинг Директора на Pulse Gym Shop, господин Данислав Димитров.

В залата по бокс го посрещнаха олимпийската шампионка от  олимпиадата в Токио – Стойка Кръстева, нейният треньор Борислав Георгиев, както и Роман Цветков -помощник-треньора на Националните тимове по бокс за деца и юноши.   

От Pulse Gym Shop са уверени в бъдещите триумфи на младите гении от клуб “Локомотив ” и с горделивост чакат спечелването на златни медали, още в идния народен боксов шампионат Странджа.

Представителите на Pulse Gym Shop  и Боксов клуб Локомотив си стиснаха ръцете и сложиха началото на едно мощно партньорство. Предстоят забавни общи начинания, образуване на шампионати и мощна подготовка на бъдещи първенци.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР