Публикуваме още снимки в помощ на министъра на вътрешните работи

...
Публикуваме още снимки в помощ на министъра на вътрешните работи
Коментари Харесай

АКФ: Охрана от служители на МВР в частния SS клуб е имало. Публ...

„ Публикуваме още фотоси в помощ на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, съгласно който не е имало защита на полиция към частния “SS клуб ” на разстреляния Мартин Божанов-Нотариуса “, декларират от АКФ.

„ И още веднъж задаваме няколко въпроса в помощ на установяването на обективната истина:

 

- Кой е този човек и какви позиции заема/е заемал в Столична дирекция на вътрешните работи?

 

- По нечие разпореждане ли е бил пред “SS клуб ” или е правил частна услуга?

 

- Движил ли се е той с Мартин Божанов и осигурявал ли му е с картата си достъп до избрани институции?

 

- Подавани ли са сигнали към Министерство на вътрешните работи с неговото име за осъществявани услуги за “частна ” защита на Мартин Божанов?

 

Повтаряме още веднъж въпроса си от през вчерашния ден: Подавани ли са през годините сигнали против чиновници на Министерство на вътрешните работи за сходни охранителни услуги на предприемачи и по какъв начин са били разследвани от отдел “Вътрешна сигурност ”?

на последния в действителност притежател на клуба, Евлоги Петров, застанал пред модифицирания състезателен автомобил на разстреляния Мартин Божанов-Нотариуса. На назад във времето на фотографията се виждаше човек в униформа, идентична с тази на Специализирания отряд за битка с тероризма (СОБТ) към Министерство на вътрешните работи.

 

Публикуваните през днешния ден фотоси са от обществените мрежи и са от “златния интервал ” на клуба с празненства на профилираните съд и прокуратура в тях, прецизират от АКФ. Името на служителя е известно и по информация на АКФ към този момент е подавано към ГДБОП за следствие, само че няма обществена информация да е довело до някакъв резултат.

 

„ Публикуваме фотографията за верификация от институциите, защото по наша информация защита от чиновници на Министерство на вътрешните работи на частния клуб е имало, освен това за нескончаем интервал. Подавани са и сигнали с съответни имена на чиновници на Министерство на вътрешните работи (включително на индивида от снимката), вероятно забъркани в това, които към този момент няма да публикуваме “, разяснява Николай Стайков от Антикорупционния фонд.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР