Публикуваме коментара от Фейсбук профила на Мартин Димитров с разрешението

...
Публикуваме коментара от Фейсбук профила на Мартин Димитров с разрешението
Коментари Харесай

Как точно с тези костюмчета ще ни убедите, че политиката ни е в добри ръце?

Публикуваме коментара от Facebook профила на Мартин Димитров с разрешението от създателя. Заглавието е на Момичетата от града.

Знам, че тематиката наподобява дребна, даже дребнава. Не, ние не сме дребнави, ние сме хора с отношение и внимание към детайла. А и не може единствено за политика да се приказва, би трябвало да се приказва и за мода, и за жанр, и за хармония.

В тази връзка, кой ги облича и ги фризира тези лели от ръководството!? Какви са тия костюмчета, какви са тия претекстове, какъв е този пъкъл!?

Само дано не си споделяме, че и Меркел се облича зле, тъй като тези са доста надалеч от Меркел – едната даже написа " Брекзид ". Ей толкоз надалеч са от Меркел.

Но кой е този фешън-хаймана, дето е направил по този начин, че всички дами от ГЕРБ да наподобяват на тротоар, изработен от Фандъкова?

Възможно е това да е наш човек, внедрил се в редиците на " ГЕРБ-Лели ", който редовно разрушава визията на тези искрено безлични госпожи.



Възможно е и самите те да се стилосват по този недодялан метод, тъй като по този начин си се харесват. Ужасяващо е.

Сигурен съм, че откакто излязат от фризиране, коафьорът се залива от смях. И звъни на други коафьори да им разправя на какво им е направил главите.

Управлението, същински положителното ръководство, с изключение на да служи на обществото, би трябвало да възпитава и някакъв, най-малко обикновен усет. Да ви кажа, моята рода е от Врачанско, ми те по село Рогозен, Врачанско, са доста по-елегантни от тези овластени тетки. Никой не чака да сте фешън икони, само че най-малко някаква най-елементарна хармония да има.

Да уточня, че това не е език на ненавист. Това е откровена насмешка с безвкусицата, която явно е най-верният сателит в клетия политически път на тези дамички.

И не преставам да се чудя къде се продават сходни текстилни произведения!? По поръчка ли си ги шият, като си се прибират от хоремазите на родните места ли си ги набират, концепция си нямам.

Ама, госпожи, по какъв начин с тези костюмчета ще ме убедите в каквото и да било!? Та вие сте се спретнали като за селска женитба, не като за законотворчество. А камо ли за изпълнителна власт.

Въй, ай, ай е ситуацията. Нищо де, бъдете сигурни, че фризьорите ви пъклен ви се подиграват. И когато още веднъж седнете на стола за подкастряне, и си поръчате същата прическа, да знаете, че душата на коафьора ви се гърчи от хилеж.

 
Политиците за протестиращите: обидите, които не трябва да позволяваме
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР