Публикациите на милиардера Илън Мъск в социалните мрежи на тема

...
Публикациите на милиардера Илън Мъск в социалните мрежи на тема
Коментари Харесай

Анонимните: Крипто коментарите на Мъск унищожават животи

Публикациите на милиардера Илън Мъск в обществените мрежи на тематика криптовалути са „ унищожили животи”. Това уточни през уикенда група, която твърди, че съставлява хакерската организация „ Анонимните”, предава MarketWatch. с дълготрайност близо четири минути, групата атакува изпълнителният шеф на Tesla, че е „ следващият нарцистичен богат пич, който е обезверен за внимание”. Посланието е гледано от над 2 млн. души.

„ Милиони вложители на дребно в действителност разчитаха на облагите от криптовалутите с цел да подобрят живота си”, показва фигура, носеща известната маска, с която се асциират „ Анонимните”.

„ Разбира се, те поеха риска върху себе си, когато вложиха и всички знаеха, че би трябвало да са готови за волатилност, само че твоите изявления в Twitter демонстрираха ясно неуважение към средностатистическия работещ човек”, гласи посланието.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Решението на Илън Мъск, Tesla да се откаже от концепцията да одобри...

През последните месеци Мъск се трансформира в една от главните аргументи за придвижването в цената на някои криптовалути, като bitcoin и Dogecoin.

„ Мъск несъмнено има прекомерно високо въздействие върху цената на bitcoin”, споделя Кевин Канг, съосновател и шеф на BKCoin Capital, пред MarketWatch.

В края на предходната седмица Мъск разгласява завоалирано известие, което допуска, че дефинитивно се е отказал от bitcoin. В резултат на това, цената на виртуалната валута потъна с 5%. През предишния месец Мъск повлия за поевтиняването на bitcoin, като съобщи, че Tesla се отхвърля от желанията си да приема заплащания в криптовалути. Повод за това решение е вредата за околната среда, която оказва копаенето на криптовалутата.

„ Може да си мислиш, че си най-умния човек в стаята, само че в този момент си откри майстора. Ние сме Анонимните. Ние сме Легион! Очаквай ни.”, гласи известието.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР