Публичният и корпоративен сектор на Huawei в Централна Източна Европа

...
Публичният и корпоративен сектор на Huawei в Централна Източна Европа
Коментари Харесай

HUAWEI представи най-новите дигитални решения на своето пътуващо изложение

Публичният и корпоративен бранш на Huawei в Централна Източна Европа и Скандинавския район провежда ИКТ Roadshow 2022: Digital Transition to New Value Together.
В камиона, ситуиран пред Народен спектакъл „ Иван Вазов “, бяха показани най-новите решения на Huawei, като кампусна мрежа, изцяло съоръжение за Data центрове и Huawei Clouds, които дават постоянни и надеждни облачни услуги. Технологичната компания показва още високо новаторски решения, отдадени на трансформацията на цифровото обучение, както и за и сфери като електронно държавно управление, финанси, ISP и електрическа енергия. Пътуващото ревю също по този начин даде благоприятни условия за с среща специалистите на Huawei и тестване на технологиите онлайн.

Роудшоуто мина през страни в Централна, Източна и Северна Европа, с цел да се срещне с клиенти, сътрудници, медии и другари от промишлеността. Това е първият път, когато Пътуващото ревю на обществения и корпоративен бранш на Huawei се организира в България.

„ Идеята на Huawei Roadshow е да насърчи откритите полемики, да показа познания и да даде на всички  визия какво ще предсатвлява в бъдещето. Huawei интензивно поддържа растежа на българските общности и предприятия, както и доста други, с цел да покаже по какъв начин компанията може интензивно да поддържа растежа в локалните общности и предприятия “ сподели Тери Ли – общоприет управител на Хуауей Технолоджис България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР