Публична тайна е колко пестелив е телевизионерът Сашо Кадиев. Актьорът

...
Публична тайна е колко пестелив е телевизионерът Сашо Кадиев. Актьорът
Коментари Харесай

Скъперникът Сашко Кадиев: Има по-стиснат от мен и той е...

Публична загадка е какъв брой спестовен е водещият Сашо Кадиев. Актьорът за първи път проговори за този си недостатък, поради който се твърди, че е една от аргументите да бъде зарязан от първата му жена - танцьорката Таня, дарила го с дребната Катерина.

" Светът познава и по-щедри хора от Александър Кадиев ", възкликна водещата Петя Дикова по време на изявлението си със сина на Катето Евро и неговия екранен сътрудник от " България търси гений " Даниел Петканов.

Водещият на " Преди обед " обаче не на смешка отвърна изказванието й, обявявайки сътрудника си за по-голям сребролюбец, написа " Хотнюз ".

" Познава, само че не и в лицето на Дани Петканов, който се оказа по-стиснат от мен. Ние и двамата сме зодия Дева, само че той бие всички върхове по свидливост. В Италия доста ме изненада, една вафла не ми купи ", описа Кадиев, а Петканов бързо го опроверга, тъй като се бил трансформирал.
свързани новини9560на 09.02.2022
" Вече не е по този начин! Хората се променяме, аз също като Сашо бях доста прозорлив, не съм харчил пари за нелепости. Нека да го назовем свидлив даже. Но от един миг нататък осъзнах, че това нито ще ме направи по-богат, в противен случай обременява ме. Защото правейки си сметката до стотинката, това не е добре за мен, нито за близките към мен. Хората се трансформират ", изясни Дани пред Дикова.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР