Публичен вот ще определи най-добрия работодател в България в специална

...
Публичен вот ще определи най-добрия работодател в България в специална
Коментари Харесай

Публиката определя кой е най-добрият работодател на България

Публичен избор ще дефинира най-хубавия шеф в България в специфична категория на водещите награди за най-хубав шеф. Отворено е гласоподаване, в което всеки може да се включи и да поддържа едни от водещите работодатели у нас, взели присъединяване в състезанието.

За влиятелното отличие “Работодател на публиката ” се състезават над 80 компании. Всеки искащ може да поддържа до трима от своите любимци тук:. 

Гласуването стартира през днешния ден и ще продължи до 3 септември. Победителите в Career Show Awards 2021 ще бъдат оповестени на 14 септември.

Освен в категория “Работодател на публиката ”, Career Show Awards отличава най-хубавите работодатели, сполучливите тактики и практики в областта на Човешките запаси в над 50 категории.

“С всяко последващо издание на Career Show Awards ставаме очевидци на все по-креативни и смели планове за развиване работодателската марка на фирмите. Редица ангажиращи и вдъхновяващи тактики за приобщаване, развиване и задържане на гении показват високо равнище на ръководство на човешкия капитал. Повишеният интерес към категория “CSR тактика ” е явен знак, че фирмите влагат и ясно осъзнават приноса си към публичното и икономическо развиване. Щастливи сме, че можем да дадем публичност на сполучливите тактики в посока основаването на удобна работна среда у нас ”, разяснява Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

За отличие в Career Show Awards тази година са подадени над 370 кандидатури, като най-популярните категории измежду работодателите са: “Стратегия за образование и развиване ”, “Стратегия за обществена отговорност ”, “Стратегия " Здраве и уелнес ", “Вдъхновяваща работна атмосфера ”.

Победителите в Career Show Awards ще дефинира влиятелно жури от приети специалисти с дълготраен опит в разнообразни сфери на бизнеса и публичния живот. Сред членовете на журито са инж. Васил Велев - Председател на УС на Асоциацията на индустриалния капитал в България; Стамен Янев - Изпълнителен шеф на Българска организация за инвестиции; Цветан Симеонов - Председател на УС на Българската търговско-промишлена палата; шеф-готвачът и бизнесмен Силвена Роу; продуцентът Андрей Арнаудов и други потвърдени експерти от разнообразни сфери.

С най-хубавите работодатели на България ще можете да се срещнете персонално по време на водещото кариерно експо Career Show 2021 на 29 септември В Sofia Event Center и на-30 септември онлайн. На събитието ще разберете повече за работната атмосфера и кариерни благоприятни условия във водещите компании в България и Европа. Участието в Career Show 2021 е изцяло гратис след наложителна регистрация:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР