ПСЖ и Реал се сбориха в най-интересния мач от осмина-финалите

...
ПСЖ и Реал се сбориха в най-интересния мач от осмина-финалите
Коментари Харесай

Регистрацията в Betano.bg дава бонус залог на Реал Мадрид – ПСЖ

ПСЖ и Реал се сбориха в най-интересния мач от осмина-финалите на Шампионската лига. Парижани взеха нежна преднина в първия мач, само че Реал може да покаже за какво се смята за „ крал на Европа “ и да сервира изненадата на своя терен. Букмейкъра Бетано дава късмет да заложите на стотици разнообразни пазари за дуела, който ще се изиграе чак след две седмици. За да имате достъп до опцията обаче, би трябвало да имата.

Какво се случи в първата среща?

ПСЖ завоюва мача след късен гол на Килиан Мбапе. По-сериозният проблем за испанците бе играта. Те се защитаваха през всичките 90 минути. Факт е, че клубът имаше съществени триумфи в Европа с игра на контраатаки, само че и такива липсваха съвсем през целия мач. Очакванията на Betano България и останалите букмейкъри също бяха за победа на французите, само че те бяха предизвикани от упованието за отсъствието на Бензема. Нападателят взе присъединяване в дуела, само че по никакъв метод не повлия върху събитията на терена.

Моментната форма на ПСЖ

Те имат удобен задатък в Лига 1, само че не се оправят толкоз съвършено, колкото изисква впечатляващата им лятна селекция. Момчетата на Почетино паднаха с 3:1 от Нант в последния си мач, а в последния ден на предишния месец отпаднаха от Купата на Франция, след осъществяване на дузпи против Ница. Те вкараха единствено три гола в последните си 3 мача, което надали удовлетворява реализатори от ранга на Меси, Мбапе и Неймар. ПСЖ води с 13 точки пред Марсилия в класирането, а главният им фокус ще бъде Шампионската лига. Спечелването на този шампионат е повода, заради която притежателите на клуба влагат толкоз доста. ПСЖ към този момент изигра един край, само че основната цел си остава една – повдигане на „ ушатата “ купа.

Формата на Реал

Реал води в Испания, само че не е безапелационен в последните си мачове. Момчетата на Карло Анчелоти имат 6 точки преднина пред втория в класирането Севиля. Андалусийците обаче надали могат да бъдат действителен съперник за купата. пък са цели 15 пункта по обратно. „ Лос меренгес “ взеха единствено два от последните си 6 мача. Ако изключим последната класическа победа с 3:0 над Алавес, отборът е вкарал единствено 1 гол за последните 4 мача. Това може да се дължи на здравословните проблеми на Бензема, само че е прекомерно незадоволително за тим от сходен диаметър. Реал да вкара под 2.5 гола против ПСЖ наподобява като супер сигурен
залог, въпреки и при коефициент от 1.18 в уеб страницата на Betano.bg.

Каква е статистиката на Betano преди началото на мача?

Реал Мадрид е получил първия жълт картон в последните си 6 мача.

Последните 4 мача на Реал приключиха без нито един гол през първото полувреме.

ПСЖ вкара най-малко по един гол през вторите полувремена на последните си 9 мача.

В 57% от мачовете на ПСЖ през тазгодишната Шампионска лига има най-малко една дузпа.

В тази статистика не са включени мачовете на Реал Мадрид против Райо Валекано и Реал Сосиедад, които ще се изиграят след написването на тази прогноза. Същото важи и турнирните дуели на и Ница.

Прогноза за мача

Според но, че ПСЖ ще повтори положителното си показване и ще опита да нападна от първата минута, въпреки и да има към този момент преднина от един гол. Правилото за гол на непознат терен към този момент не е настоящо, което значи, че поведа на Реал с 1 гол разлика ще докара мача до продължения. Мадридчани обичат да играят на контраатаки, а и разполагат с най-хубавите подавачи в света в средата на терена. По тази причина, първия ни съвет е да заложите „ Реал Мадрид да вкара над 0.5 гола “. Бетано ви предлага коефициент от 1.22 за този пазар. Крайната прогноза за мача е „ Реал Мадрид да завоюва и двата тима да отбележат над 1.5 гола “ при коефициент от 2.90. По-смелите от вас пък могат да опитат пазара „ Да има продължения в мача “, за който Betano BG ще ви даде ставка от 4.20.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР