Психопатите предпочитат да слушат рап и ар'ен'би музика, съобщи Лента,

...
Психопатите предпочитат да слушат рап и ар'ен'би музика, съобщи Лента,
Коментари Харесай

Любимата ни музика разкрива психичните ни разстройства

Психопатите избират да слушат рап и ар'ен'би музика, заяви Лента, базирайки се на в. "Гардиън ".

Учените от Нюйоркския университет направиха проучване с присъединяване на 200 доброволци, като им пуснаха 260 музикални творби от разнообразни жанрове. По време на опита се оказа, че интервюираните, които демонстрират най-вече признаци на психопатологичен синдром, са почитатели на песните "Lose Yourself " на Еминем и "No Diggity " на групата "Блекстрийт ".

Резултатите от проучването са предварителни, подчертаха специалистите. Екипът възнамерява да направи по-мащабен опит, в който ще вземат участие хиляди хора с разнообразни психологични разстройства.

Най-малко признаци на психопатия имат феновете на частите "My Sharona " на рок бандата "Нак " и "Titanium " на поп изпълнителката Сиа и диджей Давид Гета.

Ако догатката се удостовери, психическите отклонения ще могат да бъдат откривани, като се изучи плейлистата на даден човек.

Австрийски психолози откриха през септември, че слушането на музика прави мъжете по-привлекателни в очите на дамите. В края на юли музикалните жанрове от хип хоп културата станаха обичани на слушателите в Съединени американски щати и за първи път в историята победиха по известност рока.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР