Психоложката Александра и моделът Дениз размениха гневни реплики край басейна

...
Психоложката Александра и моделът Дениз размениха гневни реплики край басейна
Коментари Харесай

Кой започна скандала в `Ергенът`? Старата мома и Дениз се обясняват

Психоложката Александра и моделът Дениз размениха гневни реплики край басейна в „ Ергенът “.

Всичко стартира от това, че Дениз се подразни на пръските, които Алекс прави с краката си. - Казах да предупредиш, в случай че ще пръскаш, с цел да стана – сподели Дениз. - Извинявай, само че сега приказваш като ревностна жена. Просто ме остави на мира. - От кое ревнувам? Ти се правиш на забавна. - Защо тъкмо ти си забелязала, че се върша на забавна – отвърна Алекс. - Нали си психолог, бе… Ти не си никакъв психолог, брат. Ти не знаеш по какъв начин да приказваш. - Погледни си изреченията и по-късно приказва. Да приказваш с „ брат “ на една красива жена. - За мен ти не си красива – отсече Дениз. - Излагаш се. "



Пред камерата на риалитито моделката разяснява за Александра: „ Тя е единствената, която желае да притегля внимание с всевъзможни например… по този начин да се покажем, тук дупето по този начин. Аз имам доста хубаво дупе, доста хубаво тяло, само че не го върша това. И мен това ме нервира. Очевадно е, че тя желае внимание “. По време на абсурда Дениз назова 33-годишната Алекс „ остаряла мома “. „ Много ниско равнище на просвета. Изключително афектирана съм. Не мога да допускам, че съществуват такива хора “ – разяснява Александра.

"Двете не се харесват още през цялото време. Затова се заяждат даже за дребни неща. Много неприятно, тъй като може и да се заловен за косите. Така го чувствам “ – проучва Венета. Огънят се разгоря още повече, след края на епизода през вчерашния ден вечерта. Той се трансферира в обществените мрежи, откакто Венета Костова се включи в Instagram, с цел да даде уточнения към драмата сред Дениз и Александра. Любителката на чистото узо, която го играе другарка на Дениз, сподели, че плеймейтката била помолила Александра няколко пъти да не я пръска с вода, само че психоложката траяла и споделила, че не ѝ пукало.

"Скандалът го стартира Александра, а не Дениз, която я помоли да спре. Дениз е доста културна и възпитана персона, другарка ми е ", показа Венетка. Последва и мигновена реакция от Александра, която опроверга думите на Венета и сподели: "Това е цялостна неистина! "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР