Психическото ни здраве е много важно за пълноценния начин на

...
Психическото ни здраве е много важно за пълноценния начин на
Коментари Харесай

8 навика могат да ни докарат нервен срив

Психическото ни здраве е доста значимо за пълноценния метод на живот. Въпреки това доста хора подценяват това и не обръщат задоволително внимание на себе си и на душeвността си. Днес ще ви представим кои 8 навика могат да ни докарат нервозен срив. Трябва да знаем кои са те, тъй като в случай че не вземем ограничения, това може да се отрази зле както на нас, по този начин и на околните ни, които би трябвало да преживеят всичко, дружно с нас.

Прекаленото психическо натоварване може да ви докара куп проблеми, в това число и сърдечни. Така известният „ бърн навън “ може да бъде избегнат, в случай че се успокоите и спрете да се тревожите прекалено много, пишат от jenata.blitz.bg.

Все по-често хората страдат от душевен болести и стигат до лечения с психолог или психиатър. Никой не споделя, че има нещо неприятно в това да се потърси помощ, само че в случай че премахнете някои нездравословни привички, с които затормозявате душeвността си, няма да ви се постанова да хвърляте тлъсти пачки за психическото си здраве. Прочетете в долните редове какво би трябвало да избягвате да вършиме, с цел да постигнете нравствен мир:

Стремежът да сте най-хубавите постоянно и във всичко
Перфекционизмът ни е всичко! Да се стремите да бъдете първи, номер едно в специалността, в персоналния си живот или във вселената. Това е най-ефективният метод да получите мечтаното прочувствено облекчаване, само че и психосоматични проблеми или билет при психотерапевт (или може би даже на психиатър).

Не поставяйте работата над фамилията, връзките си и околните си
Мислите си, че тези хора могат без вас и парите и растежът в кариерата са най-важни. Прекарвате цялото си време в работа, само че е малко евентуално е тя да накара децата ви да бъдат признателни за това, че в никакъв случай не сте си у дома. Шефът ви може да ви похвали и даже да даде бонус, който можете да похарчите за нова покупка, само че няма да ви подари усмивката на дребното ви слънчице и времето прекарано с него.

Да знаете всичко и да вършиме всичко по пример
Може ли някой да знае нещо по-добре от теб? Може ли подобен значим човек като вас да сбърка? Ако някой се осмели да се съмнява във вас и опциите ви, вършиме всичко, с цел да докажете противоположното. Това обаче ще ви изиграе неприятна смешка в даден миг.

Контролирате всичко, което можете
Не можете да си легнете, до момента в който не разберете къде тъкмо е по-добре да закупите застраховка през идната година. И какво написаха в родителския или работен чат? Не забравяйте да ревизирате през нощта. Обадете се най-малко 10 пъти денем на брачна половинка или децата си. Големият брат вижда всичко.

Всяка минута от живота ви би трябвало да бъде изпълнена с бездънен смисъл
Нямате право да се бавите и да сте мързеливи, даже когато работата е свършена. Дори през уикенда. Как да бъдеш ленив, когато би трябвало да направиш толкоз доста неща? Ако нямаш бизнес, ела и си направи. Супергероите, специфични хора, не почиват. Затова са страхотни.

Мислите световно: или всичко, или нищо
Защо да се задоволявате с малко? Или всичко, или нищо. Или сте губещ, или победител. Или черно, или бяло. Кола? Най-добрата. Не можете да си го позволите, само че всички съседи ще ви завиждат. Струва си. Търсите работа със непретенциозно начало? Не, мама не те е родила за това. Потърсете незабавно нещо с думата „ от горната страна “ и доста нули във вашата заплата.

Светът би трябвало да те прави оценка
Думата, която ползвате най-вече е „ би трябвало “. Какво искаш да кажеш с това, че не искаш? Какво искаш да кажеш, че не ти харесва? То би трябвало да се направи. Всички живеят по този начин. Ако никой не дължи нищо на никого, светът ще се срине. И като цяло, това е чист нарцисизъм.

Разпилявате силата си
Това е най-хубавият метод за бързо приемане на рани, стрес и доста психически проблеми.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР