Психиатърът д-р Илия Илиев анализира по НОВА репликите и жестовете

...
Психиатърът д-р Илия Илиев анализира по НОВА репликите и жестовете
Коментари Харесай

Психиатър разкри какво се крие зад думите на българските политици

Психиатърът доктор Илия Илиев проучва по Народоосвободителна въстаническа армия репликите и жестовете на най-популярните български политици в последните дни. Д-р Илиев преди 1989 година е подготвял българските разузнавачи за работа под прикритие. 

Експертът проучва репликите и жестовете на Кирил Петков в Народното събрание. По негови думи депутатът не желае да води полемики. Психиатърът счита, че Петков не може да владее страстите си.

Д-р Илиев проучва и репликите на президента Радев при връчване на мандата на ПП-ДБ. По негови думи държанието на Радев е „ бащинско порицание, в което има немалка доза пренебрежение ”.  Той счита, че президентът е изпуснал страстта си, поради помощта, която е оказал на Политическа партия и последвалото отношение от тяхна страна към него.

Психиатърът разяснява и думите на Бойко Борисов през миналата седмица. Той счита, че водачът на ГЕРБ демонстрира прикрито удовлетворение от обстановката. „ Той е артистичен и интелигентен човек, само че не му устоят нервите да играят банална игра, която множеството хора не харесват ”, добави той.

Лекарят проучва и думите на Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание, опрвавени към ПП-ДБ. „ Тя е комсомолската секретарка, която постоянно вижда по-далече от другите и знае повече. Но тя в действителност знае повече и е по-добър политик ”, сподели той.

Илиев разяснява и думите на Атанас Атанасов от трибуната на Народното събрание при прочитане на декларацията. „ Това е човек, на който са потънали гемиите. Имаше оскърбление, дори сложни за гледане прочувствени моменти ”, съобщи той.

Д-р Илия Илиев изрече мнение и във връзка с думите на Делян Пеевски, че няма интимна непосредственост с ПП-ДБ и ГЕРБ. „ Той се намира в нормалното си съществуване – бизнеса. Пеевски се пробва да изиграе ролята на " татко на народа ", само че не може да го направи и по тази причина употребява нецензурни думи ”, сподели той.

Експертът сподели, че Главчев е подобаващ избор за министър председател, който да организира предварителните избори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР