Проверката за полицейски чадър над Георги Семерджиев стига до още

...
Проверката за полицейски чадър над Георги Семерджиев стига до още
Коментари Харесай

Демерджиев извънредно: Проверката за полицейски чадър над Семерджиев стига до още по-високи нива

Проверката за полицейски чадър над Георги Семерджиев стига до още по-високи равнища. Това заяви служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.

Преди дни бе обявено, че 40 чиновници на Министерство на вътрешните работи са му помагали, като трима от тях са на управителни позиции. Предстои да се ревизират чиновници на още по-високи равнища.

„ Възложил съм и още нещо. Тази инспекция да се разшири до управителните фрагменти, които седят над персонално виновните чиновници, с цел да забележим дали те са упражнили надзор какъвто следва и дали с дейностите си са позволили нарушаванията, установени в отчета “, изясни Демерджиев пред медиите.

„ Отиваме още по-нависоко и ще стигнем докъдето би трябвало да стигнем. Всеки един от тези чиновници има началник и би трябвало да забележим дали този началник е съдействал по някакъв метод за позволените нарушавания “, сподели още вътрешният министър.

Той още веднъж отхвърли да заяви имената и постовете на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които се ревизират дали са помагали на Семерджиев. Отбеляза обаче, че е стеснителен техният брой.

От думите на вътрешния министър стана ясно още, че два пъти Георги Семерджиев е бил спиран от полиция, установявано е нарушаване и по-късно е успявал да избяга на униформените.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР