Проверката на Министерство на енергетиката в по отношение на сметките

...
Проверката на Министерство на енергетиката в по отношение на сметките
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Проверката в Топлофикация София не показа нарушения

Проверката на Министерство на енергетиката в във връзка с сметките за предходния отоплителен сезон не е посочила нарушаване. Министърът сподели, че приветства напъните на сдружението да опрости сметките, с цел да станат разбираеми и посочи, че казусът с тях е бил информационен.
Предстоят да бъдат показани пред Народното събрание и резултатите от инспекцията на КЕВР. Това сподели пред Българска национална телевизия министърът на енергетиката
От държавното управление неведнъж беше обявена втората вълна на, взети са всички ограничения и не престават да се взимат такива. Като образец за непрекъснатата работа на държавното управление тя уточни и обявените през вчерашния ден нови 80 милиона лв., които ще влязат в системата на опазването на здравето.
 Омбудсманът пита: Защо КЕВР мълчи за изравнителните сметки и върнатото на столичани от преизчислението цената на газа Омбудсманът пита: Защо КЕВР мълчи за изравнителните сметки и върнатото на столичани от преизчислението цената на газа
Ще забележим ли отчета на КЕВР до Народно събрание, в който е докладът за върнатото на столичани след намаляването на цената на природния газ? И за какво дър...
" Хората би трябвало да бъдат спокойни, че държавното управление е на своето място ", увери министърът.
Непрекъснато се вършат разбори на обстановката, тъй че да бъдат взети най-хубавите ограничения както за хората, по този начин и за стопанската система. Министърът изясни, че е извънредно значимо стопанската система да работи и хората да запазят своите работни места. По нейно мнение актуалните ограничения са съответни към обстановката и прикани хората да ги съблюдават.
" Правителството предприе редица ограничения, с цел да може хората да запазят работните си места и да обезпечат стандарта и метода си на живот ", сподели Петкова.
Кризата е трансформирала дневния ред на целия свят и е обикновено бизнесът да изпитва усложнения, изясни министърът. Тя сподели, че не се е забелязал спад на потреблението на електрическа сила у нас при първата вълна от ковид напролет. При природния газ обаче не е била такава обстановката и потреблението се е свило. е подхванал съответните ограничения, успокои Петкова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР