Ако сте в настроение за сериозно блъскане на главата, тогава

...
Ако сте в настроение за сериозно блъскане на главата, тогава
Коментари Харесай

Daily Mirror pub quiz: Поставете знанията си на тест с тези 20 трудни въпроса

Ако сте в въодушевление за съществено боричкане на главата, тогава дръпнете стол и се пригответе да бъдете тествани с 20 сложни въпроса тематики в пъб викторината на The Mirror.

В магазините тази седмица можете да очаквате да се запознаете с римските числа, емблематичната обложка на албума Abbey Road И Марианската котловина. От произхода на кроасана до футболните игрища във Висшата лига, ние търсихме надлъж и простор някои объркващи главоблъсканици единствено за вас.

Независимо дали сте суперфен на Хари Потър или предпочитате да гледате още веднъж остарели епизоди на Смъртта в парадайса, няма по-добро време да подложите на тестване общите си знания. Така че, в случай че желаете да накарате мозъка си да се запуши преди уикенда, вижте какъв брой въпроса можете да получите тъкмо в нашия демонски занимателен тест по-долу.

Можете също да играете против другари и семейство, с цел да намерите разберете кой е висшият мозъчен фен! Не забравяйте да ни съобщите резултата си в секцията за мнения по-долу и имате зас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР